Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Meet & Greet

søndag, 29. maj, 2016 @ 14:00 - 17:00

Så er det tid til at hygge med APF. Denne gang har vi inviteret Ida Søgaard Knudsen, der har skrevet speciale om adopterede fra Sydkorea og hvordan de positionerer sig selv i forhold til det at være adopteret.

Info om Ida Søgaard Knudsen – om sit oplæg:
Jeg hedder Ida, er 25 år og er kandidat i Kultur-og Sprogmødestudier (RUC), som kort fortalt fokuserer på mødet og interaktionen mellem kulturelle identiteter og repræsentationer. Jeg har igennem mine studieforløb altid interesseret mig for minoritet- og majoritetsrelationer, og det var i den forbindelse jeg fik interesse for at skrive om danske transnationalt adopteredes forståelse af at være dansk og hvilke forhandlinger, de gør sig i den forbindelse. Jeg har fokus på transnationalt adopterede fra Korea, men der kan perspektiveres til andre lande også. Jeg kommer i specialet ind på, hvordan de adopterede positionerer sig selv og bliver positioneret af andre i forhold til det at være adopteret. Jeg berører derfor emner såsom det at være dansk, at være koreansk og oplevelser med at blive andetgjort.

Fokus i mit oplæg vil være på den analytiske del af specialet – de forskellige betydninger og forhandlinger af at være transnationalt adopteret – men jeg vil også komme ind på den teoretiske vinkel og hvilken betydning den havde, og de refleksioner, jeg har gjort mig undervejs i forhold til metode, men også etik – blandt andet i hvilken grad jeg kunne tillade mig at tolke på, om adoptionen oplevedes som problematisk eller ej.

Arrangementet er gratis så kom glad!

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
søndag, 29. maj, 2016
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kima
Blågårdsgade 2a, kælderen, th.
København , 2200
+ Google Maps