Bliv Medlem af Adoptionspolitisk Forum

UntitledDagen er endelig kommet. Et års hårdt arbejde af frivillige har endelig båret frugt, og vi glæder os til at byde jer velkommen i APF. Adoptionspolitisk Forum er baseret udelukkende på frivilligt arbejde og for at kunne yde politisk indflydelse, organisere aktiviteter, og skabe forandring har vi brug for medlemmer. Kun gennem en stærk medlemsskare og kontingenter kan vi fortsætte.

Derfor er det vigtigt, at så mange som muligt melder sig ind. Det koster kun 200 kroner for et fuldt medlemskab og 100 kroner for et støttemedlemsskab om året. Du kan læse mere på vores hjemmeside, hvor du også kan melde dig ind: https://www.adoptionspolitiskforum.org/medlemsskab/

Husk at medlemsskabet ikke er gyldigt før kontingentet er overført til vores konto i Arbejdernes Landsbank. Kontonummer og bankinformation findes her: https://www.adoptionspolitiskforum.org/omapf/bankinformation/ Husk at skrive dit fulde navn i beskedfeltet ved bankoverførsel, ellers kan vi ikke registrere dig. Når vi har modtaget din overførsel, modtager du en velkomstmail.

Du får også adgang til vores Facebook-gruppe, som kun er for betalende medlemmer. Her er der mulighed for i tryghed at diskutere forskellige emner angående adoption.

Vi glæder os til at se dig, og vi håber du vil dele dette med rigtig mange. APF er åbne for alle, ikke kun adopterede. Du skal blot kunne støtte vores mission og formål. Vi håber at se dig til et APF arrangement i den nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen

APFs bestyrelse

Print Friendly, PDF & Email