Adoptionspolitisk Forum lancerer nyt discount adoptionsbureau

Adopting-a-Child-after-Infertility

Efter lang tids målrettet hårdt arbejde, er APF meget begejstret for endelig at kunne annoncere, at vi fra d.d. formidler de mest nuttede eksotiske babyer fra fjerne himmelstrøg. 

Alt foregår 125% etisk og vi har kun meget tillidsfulde og rare samarbejdspartnere.

Mange måneders hemmelige forhandlinger med og træning af børnehøstere i flere u-lande er gået forud, og nu kan APF endelig udbyde 115% taknemmelige babyer til en meget konkurrencedygtig pris i forhold til markedspriserne. Vi springer uden om mellemledene og køber direkte fra børnehøsterne.

APF har også sikret sig et tæt samarbejde med den tilsynsførende myndighed Ankestyrelsen, som har lovet at de vil vende det blinde øje til. Ankestyrelsen vil kun gribe symbolsk ind, hvis der er for meget negativ medieomtale.”Det er en praksis vi har fulgt i mange år” udtaler en talsperson fra Ankestyrelsen og fortsætter: “vi forskelsbehandlinger ikke når det kommer til lemfældigt tilsyn af de formidlende bureauer.”

APF tilbyder også en favorabel finansieringsmodel. Kan du ikke betale hele opkrævningen på en gang, så har du mulighed for en fordelagtig afdragsordning til 0% rente det første år.

Vi garanterer fuld tilfredshed eller pengene tilbage inden for de første 3 år. Hvis du fortryder dit køb efter det tredje år vil der bliver opkrævet et mindre gebyr for en evt. genadoption.

Kontakt os endelig for mere info og flotte billeder af børnene, først-til-mølle-prinicippet gælder, så tøv ikke for længe.

Print Friendly, PDF & Email