Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Meet & Greet – nytårsevent på Copenhagen Street Food

søndag, 18. januar, 2015 @ 14:00 - 17:00

Gratis

meetngreetbannerjanuar

 

Adoptionspolitisk Forum ønsker alle et rigtig godt nytår og håber, at I er kommet ind i 2015 i god behold!

Vi skyder det nye år i gang med at invitere medlemmer, støtter og alle andre interesserede til en Meet & Greet den 18. januar, hvor vi kan takke hinanden for en sej indsats på den adoptionspolitiske front i 2014 og se frem til det kommende års nye tiltag og spændende aktiviteter.

I 2014 er APF vokset i medlemstal, har afholdt nogle succesfulde arrangementer, været med til at holde gang i nogle vigtige debatter og vedholdende påpeget de problematiske aspekter af adoption i forbindelse med helhedsanalysen. Det arbejde kan vi glæde os over. Desværre har 2014 også bragt nogle skuffelser. Eksempelvis lader aftalen om en ny adoptionslov meget(!) tilbage at ønske. Men vi holder den adoptionskritiske fane højt og fortsætter vores politiske arbejde ufortrødent i 2015.

Hvilken bedre måde at samle kræfter til det kommende års aktivisme og debatter end ved at mødes og spise en masse lækker mad sammen? Husk at uden mad og drikke dur helten ikke. Vores nytårs-Meet & Greet kommer derfor til at finde sted på Copenhagen Street Food på papirøen, hvor der med mad (også vegansk) fra mere end 30 gadekøkkener fra hele verden, burde være noget for enhver smag.

Måske har du gået og spekuleret på, om du skulle dukke op til en af vores tidligere Meet & Greets, men har ikke lige fået det gjort? Årsskiftet er det perfekte påskud for at få gjort det du ikke fik gjort sidste år. Vi modtager alle nysgerrige med åbne arme, så kom! 🙂

Vi ses den 18.

http://copenhagenstreetfood.dk/

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
søndag, 18. januar, 2015
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Arrangør

Unnamed Organizer
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Copenhagen Street Food på Papirøen
Trangravsvej 14, hal 7/8
København K, 1436 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside