Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Launch Party for Projekt Adoptionshuset

lørdag, 16. maj, 2015 @ 00:00

Gratis
Åbningsreception Ahuset-9
ADOPTIONSHUSET v/Adoptionspolitisk ForumVi er begejstrede for efter længere tids forberedende arbejde at kunne invitere til Adoptionshusets åbningsreception i Verdenskulturcentrets café den 16. maj.Adoptionshuset er kulminationen på flere års udvikling på adoptionsområdet, hvor de adopteredes stemmer har indtaget en større plads end nogensinde før. Vi ser det i kunsten, vi ser det i aviserne, vi ser det i forskningen og vi ser det på de sociale medier. De adopteredes egne erfaringer er i stigende grad med til at forny og udbrede forståelsen af adoption, og hvad det vil sige at være adopteret i dagens Danmark.

Med Adoptionshuset har vi taget denne positive udvikling til det næste stadie og skabt en fysisk platform, hvor vi i fremtiden kan mødes på tværs af det voksende antal grupper og foreninger, der beskæftiger sig med adoption og adopterede. Her kan vi netværke, dele viden og ressourcer, skabe nye tiltag sammen og i det hele taget sikre vores synlighed og fællesskab som adopterede.

Efter at have fået en bevilling fra Københavns Kommune har Adoptionspolitisk Forum indgået en aftale med Verdenskulturcentret, hvor vi fremover vil drive Adoptionshuset. Det er i disse fantastiske rammer vi kan danne samlingspunkt og tilbyde lokaler til diverse adoptionsrelaterede aktiviteter.

Vi håber at I vil være med til at skabe nye netværk og indvie Adoptionshuset den 16. maj. Vi glæder os til at se jer.

[Programmet for åbningsreceptionen er under udarbejdelse]

 
Link til Facebooinvitationen

https://www.facebook.com/events/1442149186084854/

 

Vi tilbyder let forplejning, men skulle man blive sulten eller få lyst til andre drikkevarer end, hvad vi tilbyder, så kan vi anbefale VKCs cafe der også holder åbent.

http://www.cafebaggaarden.com/kontakt

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Dato:
lørdag, 16. maj, 2015
Tidspunkt:
00:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.adoptionspolitiskforum.org

Arrangør

Adoptionspolitisk Forum
E-mail
info@adoptionspolitik.org
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Adoptionshuset i Verdenskulturcentret
Nørre Allé 7
København N, 2200 Danmark
+ Google Maps